Go Back
+ servings
Pasta z czerwonej fasoli do kanapek

Pasta z fasoli #biedawersja

Czas przygotowania 10 min
Typ dania Dodatki
Porcje 10 kanapek
Kalorie 56 kcal

Narzędzia

  • Blender

Składniki
  

  • 1 puszka fasoli
  • 3 łyżki oleju
  • 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego
  • 2 ząbki czosnku
  • papryka wędzona
  • chilli
  • oregano
  • sól
  • pieprz
  • cebula w proszku

Instrukcje
 

  • Zblenduj wszystkie składniki na gładką masę.

Makro (1 porcja)

Serving: 30gKalorie: 56kcalCarbohydrates: 3.7gBiałko: 1.7gFat: 3.3gFiber: 1.7g
Wypróbowałaś ten przepis?Daj znać jak smakowało!