Go Back
+ servings
Pasta z czerwonej fasoli do kanapek

Orzechowa pasta z fasoli

Czas przygotowania 10 min
Typ dania Dodatki
Porcje 15 kanapek
Kalorie 49 kcal

Narzędzia

  • Blender

Składniki
  

  • 300 g fasoli ugotowanej/konserwowej - czarnej lub czerwonej
  • 50 g orzechów włoskich
  • 1 łyżka oliwy lub oleju lnianego
  • sok z jednej limonki
  • pęczek kolendry
  • sól
  • pieprz
  • papryka wędzona
  • papryka ostra
  • oregano

Instrukcje
 

  • Zblenduj wszystkie składniki na gładką masę.

Makro (1 porcja)

Serving: 26gKalorie: 49kcalCarbohydrates: 3gBiałko: 1.8gFat: 2.9gFiber: 1.5g
Wypróbowałaś ten przepis?Daj znać jak smakowało!